Aanbod volwassenen

Groepspraktijk PAREL biedt een breed scala aan expertises en behandelingen: kinesitherapie en revalidatie, logopedie, en stress- en talentcoaching. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht. Voor het aanbod voor kinderen kan je terecht op de daarvoor bestemde pagina.

PAREL werkt voor de behandeling van fysieke en motorische klachten steeds met kwalitatief materiaal. Onze behandelruimtes zijn uitgerust om jong en oud optimaal te ondersteunen in het herstelproces.

Snel naar…

Kinesitherapie en revalidatie

Parel telt vier kinesitherapeuten, elk met hun specifieke vakkennis en ervaring. Dat stelt ons in staat om een breed scala aan problematieken te behandelen.

Ons werkveld is in te delen in drie domeinen:

  • Musculoskeletale klachten, zoals algemene pijnklachten (rugklachten, nek of schouders, knie- en heupklachten enzovoort), enkeldistorsies, tennis- of golferselleboog, whiplash, gewrichtspijnen, enzoverder;
  • Sportgerelateerde klachten, zoals kruisbandletsels, meniscusletsels, rotatorcuff klachten, jumpersknee, patellofemorale dysfuncties, botfracturen en spier- of peesscheuren;
  • Neurologische aandoeningen, zoals CVA, Ziekte van Parkinson, MS, dwarslaesie, letsels na hersenbloeding of trombose enzovoort.

Daarnaast laten we je graag kennismaken met de voordelen van fasciatherapie, een nieuwe therapievorm gericht op lichaam- en bewegingsbeleving. Een sessie bestaat steeds uit een manueel therapeutisch gedeelte en een educatief oefentherapie gedeelte waarbij je de herwonnen beweeglijkheid leert integreren. 

Wil je graag een afspraak te maken bij één van onze kinesisten? Dan kan hier:

kinesitherapie en revalidatie voor volwassenen
fasciatherapie voor volwassenen

PAREL biedt als één van de weinige praktijken in Lier fasciatherapie aan. Deze therapie is een vernieuwende behandelings- en begeleidingsvorm voor pijn, bewegings- en functioneringsstoornissen. 
Aan de hand van deze methode leer je hoe je efficiënter en ultiem pijnvrij kan bewegen. Meer info op fascia.be.


Logopedie

Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor logopedische behandelingen.

Zo bieden we oplossingen voor volwassenen met articulatiestoornissen en problemen met uitspraak in het algemeen en moeilijkheden met spraak naar aanleiding van een niet-aangeboren hersenaandoening (bv. na een ongeval, CVA, enzovoort).

Logopedie voor volwassenen

Stress- en talentcoaching

Ook volwassenen willen in hun zoektocht naar een goede gezondheid leren leven en werken vanuit hun talenten. Ben jij op zoek naar je passie? Sta je voor een nieuwe professionele wending? Onze talentcoach helpt je graag op weg.

Leid je aan stress en ben je op zoek naar een oplossing? Vanuit een holistisch perspectief wordt er een analyse gemaakt van de factoren die stress veroorzaken. Van daaruit wordt vertrokken om een globale strategie te ontwikkelen om de stress te verlagen en het zelfregulerend vermogen van de persoon te optimaliseren. Dit kan gebeuren met voedingsadvies, relaxatie maar ook met gebruik van meditatieve momenten en Bach-bloesems.

Stress- en talentcoaching voor volwassenen
holistische benadering

Niet zeker wat je mag verwachten bij een holistische aanpak? Geen zorgen!
Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Dat betekent dat we bij PAREL dus ook rekening houden met je omgeving, je medisch verleden en je persoonlijkheid wanneer we een traject uitstippelen.


Contact

Groepspraktijk PAREL Lier
Pannenhuisstraat 339, 2500 Lier
(bereikbaarheid)

03/488 18 30
info@parel-lier.be

Naar boven